Velkommen til Ragnhild’s Catering

Denne siden er dessverre ikke tilrettelagt for mobil/nettbrett, noen priser kan derfor vises på feil rett.

Hos Ragnhild’s Catering kan vi tilby en meget variert meny som vil passe til enhver anledning og arrangement. Vi har en meny som består av tapas, varm og kald mat, og vi tilbyr også hjemmelagde kaker og desserter. I tillegg til dette har vi sesongbaserte koldtbord, deriblant vår populære julemat som er en hit hver sesong.

Under meny vil dere finne de forskjellige menyene og tilbudene vi har, de er sortert og gjør det enkelt å finne det du måtte trenge til din anledning eller event. Om det er allergikere blant mottakere må dette opplyses om, så kan vi gjøre endringer etter behov så alle kan ha en like god opplevelse.

Vi har også en egen facebookside som dere kommer til ved å klikke her.

Ta gjerne kontakt for en hyggelig prat.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s